Over ons

Witte BV is van oorsprong een markiezen- en rolluikenfabriek. Dat houdt echter niet in dat onze activiteiten hier stoppen. De firma Witte biedt al meer dan 70 jaar totaaloplossingen op het gebied van rolluik– en zonweringsystemen voor zowel binnen als buiten. Wij leveren aan particulieren, kleine en grote zelfstandigen en bieden ook oplossingen op maat voor bestaande kantoren, winkelpanden, woning- en utiliteitsbouw.

Wij streven er naar om onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week van dienst te zijn d.m.v. een eigen 24-uurs service. Om deze service zo goed mogelijk te verlenen is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn  zéér trots op het feit dat wij onze houten markiezen nog steeds zelf produceren. Dit heeft als groot voordeel dat wij u nauwkeurig en ambachtelijk maatwerk leveren. “U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het!”

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben of behoefte aan een persoonlijk advies, dan komen wij graag bij u langs om u geheel vrijblijvend van alle informatie te voorzien. Bel of mail ons.

U zult merken dat wij er alles aan doen om u optimaal en zorgeloos te laten genieten van onze producten. Wij wensen u veel zonnige dagen tegemoet en hopen snel van u te horen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Witte BV