Service

Op het gebied van service bieden wij een uitgebreid pakket van mogelijkheden aan. Waaronder een 24-uur's storings-dienst, aantrekkelijke garantieregelingen, onderhoudscontracten op maat en de mogelijkheid tot winterstalling van uw markiezen.

Storingsdienst
Zo is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij een storing direct voor u kunnen verhelpen. Mocht dit echter niet direct mogelijk blijken te zijn, dragen wij zorg voor een tijdelijke oplossing en wordt het euvel op later tijdstip alsnog verholpen. Denk daarbij aan een defect rollluik na een inbraak of bijvoorbeeld aan een storing in de elektrische bediening van uw zonwering, terwijl het scherm nog uit staat en zwaar weer op komst is.

Garantie
Al onze producten worden standaard geleverd met 2 jaar garantie, inclusief voorrijkosten. Daarnaast worden onze standaard elektrische bedieningssystemen met 5 jaar fabrieks- garantie geleverd. Indien gewenst kan uitbreiding van onze standaard garantieregeling nader met u besproken worden. Uiteraard gelden alle garantieregelingen enkel bij normaalgebruik van door ons geleverde producten en diensten.

Winterstalling
Als extra service stallen wij uw markiezen, tegen een kleine vergoeding, gedurende de gehele winter in onze stallingsruimte. Door een speciale methode van vocht- en vorstvrij verpakken, wordt de levensduur van uw markies aanzienlijk verlengd en het onderhoud tot een minimum beperkt. Bijkomend voordeel is dat uw markiezen elk jaar volledig nagekeken worden en eventuele mankementen verholpen kunnen worden, zonder dat u daar hinder van ondervindt. Mocht u meer willen weten over onze stallingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Online Support
Via het Support formulier op deze pagina kunt u bij ons een verzoek indienen voor ondersteuning voor een van de hier boven genoemde punten. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen wordt dit verwerkt en zullen wij contact met u opnemen. Zo kunt u ons dus altijd bereiken!