Rolluiken Breda

Rolluiken kunt u bij veel bedrijven in de regio Breda bestellen, maar wanneer u echt een expert zoekt, moet u bij Witte BV zijn. Onze rolluiken worden gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium. De lamellen van onze rolluiken zijn dubbelwandig en worden gevuld met een schuimkern. Op deze manier zijn de rolluiken extra stabiel en zorgen ze voor een optimale isolatie.

De voordelen van rolluiken van de expert uit Breda

Wanneer u kiest voor de hoogwaardige rolluiken van Witte BV, profiteert u van de enorme voordelen die onze rolluiken bieden:

  • De rolluiken zijn inbraakvertragend
  • Ze weren hitte en overmatig zonlicht in de zomer
  • Door middel van de verstelbare lamellen kan de invoer van licht en frisse lucht worden gereguleerd


De techniek van rolluiken van uw specialist uit de omgeving van Breda

De rolluiken van Witte BV werken met een hoogwaardige techniek. Vanuit de bovenbak van het rolluik rolt het pantser van in elkaar gehaakte lamellen naar beneden. Dit gebeurt via geleiders. Door de dubbele wanden en de schuimvulling van de rolluiken blijven de rolluiken stevig en bieden zij optimale isolatie.

Neem contact met ons op voor gedegen advies

Wanneer u rolluiken wilt laten plaatsen aan uw woning of bedrijfspand in Breda, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij voorzien u dan van persoonlijk advies. Bel 076 – 521 8642 of vraag een offerte aan wanneer u al weet welke rolluiken u wenst.

Bekijk ook eens

Rolluiken Oosterhout | Rolluiken reparatie Breda | Rolluiken Roosendaal