Zonwering Breda

IMG_1599

Zonwering voor uw woning of bedrijfspand in Breda of omgeving is er in allerlei soorten en maten. Vaak wordt er bij zonwering gedacht aan een luifel of rolgordijn buiten, maar wist u dat er ook verschillende soorten zonwering zijn voor binnen? Bij Witte BV heeft u een ruime keuze uit alle verschillende soorten zonwering, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Zonwering voor de binnenkant van uw woning of bedrijfspand in de regio Breda

Bij ons heeft u de keuze uit een ruime collectie raamdecoratie in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Heeft u last van overmatig zonlicht in de kamer? Met onze zonwering zorgt u ervoor dat er niet te veel zonlicht in uw woonkamer kan binnendringen. Ook regelt u hiermee de temperatuur in huis. Voor binnen heeft u de keuze uit alle soorten zonwering, gemaakt door ons als specialist in Breda:

 

  • Houten of aluminium horizontale jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plissés en duettes
  • Verticale lamellen van stof en PVC
  • Multishades
  • Shutters

Zonwering voor buiten

Het bekendst is toch wel zonwering voor buiten. Dit soort zonwering heeft als grote voordeel dat het ook bijdraagt aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand in Breda en omgeving. Ook helpt deze zonwering optimaal bij het reguleren van de temperatuur binnen. De markiezen, rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen en screens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen.

Maak een afspraak voor het beste advies

Wilt u graag nieuwe zonwering voor uw woning of bedrijfsgebouw in de omgeving van Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Contacteer ons via 076 – 521 8642. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een offerte aan.