Markiezen reparatie

Met ruim 70 jaar ervaring in het plaatsen van markiezen en de reparatie ervan, bent u bij Witte BV aan het juiste adres voor allerlei soorten zonwering. Markiezen zijn hierbij onze specialisatie. Met onze markiezen geeft u uw woning een luxueuze en nostalgische uitstraling. Ook profiteert u van een optimale zonwering.

Geniet van het grote voordeel van markiezen na een vakkundige reparatie

Nadat onze specialisten een vakkundige reparatie hebben uitgevoerd, geniet u weer volop van de zonwerende werking van markiezen. Het grote voordeel van markiezen ten opzichte van bijvoorbeeld uitvalschermen en knikarmschermen, is dat markiezen ook van de zijkant gesloten zijn. Hierdoor profiteert u de hele dag van de zonwerende werking.

Eigen gemaakte markiezen

Alle houten markiezen worden gemaakt in onze eigen fabriek. Dit gebeurt met de hand, zodat kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd blijven. Doordat wij het hele proces in eigen hand hebben, verzorgen wij ook de reparatie wanneer er een defect is aan de markiezen. Zo weet u zeker dat u snel weer op het terras kunt zitten, zonder last te hebben van overmatig zonlicht.


Bestel markiezen in verschillende vormen

Wanneer u uw woning wilt opsieren met schitterende markiezen, heeft u de keuze uit verschillende vormen, materialen en verschillende besturingssystemen. Zo kunt u kiezen voor een ronde markies, van hout of kunststof, die met de hand of elektrisch bediend kan worden. Wilt u weten wat de beste optie in uw geval is? Bel 076 – 521 8642. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook eens

Markiezen Zundert | Rolluiken Breda | Rolluiken Oosterhout