Markiezen Zundert

Met markiezen geeft u uw woning in Zundert direct een nostalgische sfeer en een gezellige uitstraling. Markiezen werden in het verleden veel gebruikt door edelen en hooggeplaatste personen, om hun status aan te geven. Het maken van markiezen was zeer arbeidsintensief en kostte veel tijd. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. Wij maken de markiezen nog steeds met de hand, maar wel met moderne technieken. Hierdoor zijn onze markiezen zeer betaalbaar.

Verschillende markiezen voor uw woning in Zundert

Er zijn verschillende soorten markiezen, waardoor er een passende markies is voor iedere woning. Ook zijn de markiezen goed op maat te maken, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op constructieproblematiek. Wanneer u kiest voor markiezen als zonwering voor aan uw woning in Zundert, profiteert u van deze flexibiliteit. Een ander groot voordeel van markiezen is dat deze aan beide zijkanten dicht zijn, zodat de zonwering optimaal is.


Kies voor de meest ideale bediening en de mooiste materialen

Onze markiezen zijn leverbaar met verschillende soorten bediening. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit eenvoudige elektrische bediening, maar ook traditionele handbediening is mogelijk. Zo geeft u een extra nostalgische sfeer aan uw woning. Ook de materiaalkeuze bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer die de markiezen aan uw woning in Zundert uitstralen. Gaat u voor een moderne look met metalen markiezen of benadrukt u de sfeer van weleer met markiezen van hout? Bel voor een goed advies: 076 – 521 8642. Weet u al welke materialen en welk bedieningsmechanisme u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook eens

Rolluiken Breda | Rolluiken Oosterhout | Rolluiken reparatie Breda