Rolluiken Oosterhout

Rolluiken zijn multifunctioneel voor uw woning of bedrijfspand in Oosterhout. Naast dat ze ongewenst zonlicht weren, zijn ze tevens een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. Onze hoogwaardige rolluiken worden vervaardigd van onverwoestbaar aluminium. De aluminium lamellen van de rolluiken zijn dubbelwandig, waardoor ze gevuld zijn met een schuimkern. Hierdoor zijn de rolluiken isolerend en blijven ze stabiel wanneer ze naar boven en beneden worden gelaten.

Multifunctionele rolluiken voor uw pand in Oosterhout

Het laten plaatsen van de hoogwaardige rolluiken van Witte BV biedt een aantal voordelen. Maak daarom snel een afspraak om de beste rolluiken in uw situatie te laten plaatsen. U profiteert dan van een aantal positieve eigenschappen van rolluiken als zonwering voor buiten:

  • Isolerend: bespaart stookkosten in de winter
  • Inbraakvertragend
  • Zon- en hittewerend
  • Prima geluidsisolatie
  • Houden insecten buiten
  • Verstelbare lamellen, zodat licht en frisse lucht naar wens kunnen worden doorgelaten


Speciale rolluiken voor winkels en bedrijven in Oosterhout

Voor winkel- en bedrijfspanden zijn speciale rolluiken verkrijgbaar die worden uitgevoerd in staal of hoogwaardig aluminium. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit rolhekken, traliewerk en lexaan (rolluiken van gehard kunststof). Hiermee bent u optimaal beschermd tegen inbraak, terwijl u voldoet aan gemeentelijke voorschriften die worden gesteld aan rolluiken. Dit zijn bijvoorbeeld voorschriften ten aanzien van de doorzichtigheid, zodat de brandweer de situatie kan inschatten bij bijvoorbeeld brand.

Krijg goed advies over de juiste rolluiken voor uw pand

Wilt u uw bedrijfspand in Oosterhout laten voorzien van rolluiken? Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van goed advies over de juiste rolluiken voor uw pand. Bel: 076 – 521 8642. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk ook eens

Rolluiken reparatie Breda | Rolluiken Roosendaal | Screens op maat