Rolluiken reparatie Breda

Is er een onderdeel van uw rolluiken aan reparatie toe, waardoor de zonwering in uw woning in Breda niet optimaal is? Onze specialisten helpen u graag, zodat uw rolluiken snel weer naar behoren werken. Voor het repareren van uw rolluiken gebruiken wij als expert in de regio Breda alleen onderdelen van de beste merken. Zo weet u zeker dat uw rolluiken goed blijven functioneren.

Verschillende rolluiken krijgen vakkundige reparatie van de expert uit Breda

Wat voor rolluiken u ook heeft aan uw woning of bedrijfsgebouw in Breda of omgeving, wij zorgen voor een vakkundige reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van rolluiken in verschillende situaties. Zo zijn rolluiken een uitstekende beveiliging tegen inbraak. Reparatie van zulke aluminium rolluiken is dan ook heel belangrijk. Heeft u kunststof rolluiken, die u gebruikt als zonwering? Ook deze rolluiken repareren wij vakkundig, zodat u binnen korte tijd weer geniet van schaduw in uw woning.


Speciale rolluiken voor winkels en andere bedrijven

Witte BV is de specialist in rolluiken voor verschillende doeleinden. Behalve rolluiken voor woningen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor extra versterkte rolluiken van staal of hoogwaardig aluminium. Ook de reparatie van zulke rolluiken in de regio Breda nemen wij voor onze rekening. Bij het plaatsen en repareren van dergelijke rolluiken houden wij rekening met gemeentelijke verordeningen. Wist u bijvoorbeeld dat een rolluik geplaatst bij een winkel in het centrum van Breda een minimale doorzichtigheid van 40% moet hebben? Zo kan de brandweer de situatie juist inschatten in geval van brand.

Neem contact met ons op voor een vakkundige reparatie

Is er een reparatie nodig aan de rolluiken aan uw woning of bedrijfspand in Breda of omgeving? Neem contact met ons op, zodat wij de situatie goed kunnen beoordelen. U bereikt ons op telefoonnummer 076 – 521 8642. Ook kunt u een offerte aanvragen.

Bekijk ook eens

Rolluiken Roosendaal | Screens op maat | Zonnescherm Etten-Leur