Screens op maat

Voor screens op maat moet u bij de specialist zijn. Wie die specialist is? Witte BV uit Breda! Wij hebben al ruim 70 jaar ervaring in het vervaardigen van verschillende soorten zonwering. Voor een moderne uitstraling gaat u voor screens op maat. U bedient deze screens eenvoudig met het ingenieuze bedieningssysteem.

Veelzijdige raambekleding die altijd kan: screens op maat

Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor grote kantoorpanden, ziekenhuizen en scholen. Toch kunnen deze screens ook op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld woningen. Het grote voordeel van screens is dat deze altijd geplaatst kunnen worden, in tegenstelling tot uitvalschermen of knikarmschermen. Deze soort zonneschermen zijn erg gevoelig voor wind, waardoor ze niet altijd geplaatst kunnen worden op winderige plekken. Op deze plaatsen zijn screens ideaal. Screens kunnen daarnaast eenvoudig op maat worden gemaakt.


Privacy en uitzicht met screens op maat

Wanneer u screens op maat laat plaatsen bij uw woning of bedrijfspand, geniet u van een aantal voordelen. U heeft geen last van windgevoeligheid. Een ander voordeel is het feit dat u privacy heeft, terwijl u toch naar buiten kunt kijken. Dit is mogelijk omdat het screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel, waardoor het zonlicht voor 70 tot 80% wordt gefilterd. U kunt hierdoor naar buiten kijken, terwijl men van buiten niet naar binnen kan kijken.

Maak een afspraak voor een zorgvuldige meting

Bij het vervaardigen van screens op maat, is het belangrijk dat uw ramen zorgvuldig worden opgemeten. Daarom is het verstandig een afspraak te maken voor een zorgvuldige meting. Bel hiervoor 076 – 521 8642.

Bekijk ook eens

Zonnescherm Etten-Leur | Zonnescherm op maat | Zonnescherm reparatie