Zonwering Zundert

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Zundert en bent u nog op zoek naar de juiste zonwering voor uw nieuwe huis? Witte BV is de specialist uit Breda! Wij maken uw zonwering voor binnen en buiten op maat. Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten zonwering, in verschillende materialen, kleuren en stijlen.

Verschillende soorten zonwering voor in uw huis in Zundert

Met de juiste zonwering voor binnen houdt u in de warme zomers de hitte buiten. Dat is het grote voordeel van zonwering voor binnen. Hierbij heeft u de keuze uit jaloezieën in verschillende materialen. Heeft u liever een rolgordijn? Ook dit is mogelijk. Bij ons kunt u ook terecht voor de nieuwste trends, zoals plissees, duettes, mulitshades en shutters.


Smaakvolle zonwering voor de buitenkant van uw huis

Bij zonwering denken veel mensen aan zonneschermen of rolluiken aan de buitenkant van uw huis. Deze vorm van zonwering zorgt voor een mooie aankleding van uw woning in Zundert, terwijl u ongewenst zonlicht buiten houdt. Gaat u voor onze makkelijk te bedienen knikarmschermen of uitvalschermen? Voor moderne screens of onze schitterende nostalgische markiezen? Deze worden al ruim 70 jaar handgemaakt in onze eigen fabriek.

Kies voor de specialist

Bent u op zoek naar unieke zonwering voor binnen of buiten uw huis in Zundert? Kies voor onze handgemaakte zonwering, die al jarenlang wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Breda. Wilt u meer informatie? Bel 076 – 521 8642. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook eens

Zonweringsbedrijf | Elektrisch zonnescherm Breda | Markiezen reparatie