Zonnescherm reparatie

Als specialist in zonwering houden wij ons onder andere bezig met het monteren van een zonnescherm aan uw huis en de reparatie ervan. Wanneer uw zonnescherm defect is, is dit erg vervelend. U heeft last van ongewenst zonlicht in huis en u kunt de temperatuur in huis minder goed regelen.

Is uw zonnescherm kapot, laat de reparatie dan uitvoeren door de expert

Wanneer uw zonnescherm een reparatie nodig heeft, dan heeft u keuze uit verschillende partijen om uw zonnescherm te laten repareren. De expert in de regio Breda is echter Witte BV. Wij hebben al ruim 70 jaar ervaring in het monteren van zonneschermen en de reparatie ervan. Zo kunt u snel weer zorgeloos op het terras zitten en heeft u geen last meer van ongewenst zonlicht.


Verschillende soorten zonneschermen van de specialist

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten zonneschermen. Wij staan bekend om onze markiezen, waarmee we ruim 70 jaar ervaring hebben. Met onze markiezen geeft u uw woning een nostalgische en luxe uitstraling. Gaat u voor een moderne uitstraling? Kies dan voor onze knikarmschermen, uitvalschermen of screens. Voor al onze zonneschermen verzorgen wij ook graag de reparatie, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Heeft u interesse in een zonnescherm van de specialist? Bel dan: 076 – 521 8642. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook eens

Zonneschermdoek vervangen | Zonwering reparatie Breda | Zonwering Roosendaal