Zonnescherm Breda

Een elektrisch zonnescherm voor uw woning in Breda is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: een knikarmscherm of een uitvalscherm. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in lengtematen van 3 tot 14 meter. Dit soort zonneschermen worden veelal toegepast boven het terras. Knikarmschermen hebben een dubbele zonwerende functie. Ongewenste warmte en zonlicht worden uit de woning geweerd en u creëert schaduw op uw terras.

Een elektrisch zonnescherm voor uw woning of bedrijfspand in Breda in verschillende uitvoeringen

Er zijn veel verschillende soorten knikarmschermen. Deze zijn verkrijgbaar in een lichte en een zware variant. Lichte schermen hebben twee aansluitpunten, terwijl zware varianten er meerdere hebben, afhankelijk van het gewicht. Zo kunt u veilig op uw terras zitten, zonder last te hebben van het zonlicht. Uw elektrisch zonnescherm is te bedienen met een bedieningssysteem naar keuze, wat uniek is voor de regio Breda.

Houdt ongewenst zonlicht en warmte buiten met een uitvalscherm

Het knikarmscherm is een populaire optie voor een elektrisch zonnescherm. Een andere vorm van een elektrisch zonnescherm is een uitvalscherm, dat geplaatst kan worden boven de ramen van uw woning of bedrijfspand in de regio Breda. Het doek van een uitvalscherm is bevestigd aan twee armen, die aan de muur of aan het kozijn worden bevestigd. Zo heeft uw uitvalscherm de ruimte om naar voren te vallen, om zo tegen zon en warmte te beschermen. Door de scharnierpunten kan het uitvalscherm verder zakken dan 90°. Hierdoor beschermt het uitvalscherm ook bij laagstaande zon.

Tevreden Klant

Laat u informeren over de bedieningsmogelijkheden van uw elektrisch zonnescherm in regio Breda

Voor de bediening van het elektrisch zonnescherm aan uw woning of bedrijfspand in Breda heeft u de keuze uit veel verschillende soorten. Wij helpen u graag bij het bepalen van de beste bediening in uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 076 – 521 8642. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.