Zomers Weer, tijd voor een Zonwering!

Zomers Weer, tijd voor een Zonwering!

juli 1, 2015
|
|

Het is al een flink warme zomer, we hebben al een tijdje temperaturen boven de 30 graden.

Houdt dit weer aan en wat kunnen we verder verwachten?

Wat zegt Piet?

Het wordt een flink warme zomer, maar het wordt ook een zomer met af en toe een grillig karakter. De afgelopen jaren zagen wij vooral in juli de meeste warmte. Dit jaar ligt het iets anders denk ik. De warmte komt meer verspreid over de zomermaanden te liggen. De gemiddelde zomertemperatuur van rond 17 graden zal worden overschreden. Ik denk dat deze zomer 2015 ongeveer 0,5 tot 1 graden te warm zal uitpakken.
Juni lijkt wat wisselend te verlopen met dan weer een aantal dagen met zomerse warmte en dan weer een (korte) inzinking met fikse buien. Gemiddeld een te warme maand. Juli wordt opnieuw een flink te warme maand. Ook juli kent z’n grilligheden als het om zware buien gaat. De stranddagen zijn over de maanden juni en juli niet op een hand te tellen. Augustus is voor mij wat onzeker, maar ik ga ervan uit dat deze laatste zomermaand meer warmte geeft dan de afgelopen jaren. Ook augustus wordt een te warme maand met afwisselend stranddagen en dagen met fikse buien en koeler weer. Over het algemeen zijn de inzinkingen van korte(re) duur en is de zomer niet alleen te warm, maar ook aan de natte kant.

Warmtegolf of hittegolf?
Het komt deze zomer tot een, twee of misschien wel drie warmtegolven. En dan is een hittegolf dichtbij of anders gezegd beslist niet ondenkbaar.
Buien: de buien kunnen vaak zwaar uitvallen en voor de nodige overlast zorgen (wind, zwaar onweer en wateroverlast).
Zomerstorm: de kans op een zomerstorm is tijdens een van de korte inzinkingen groot.

Bron

Voorbereid op de Zomer

Als u nog niet goed voorbereid bent op de zomer dan is het voor u nog niet te laat. U kunt altijd bij ons terecht voor een passende zonwering naar wens.

Zo beschikken we over:

Met een uitgebreid assortiment aan zonweringen is er voor u volop keuze op een passende zonwering.

Niet te vergeten, horren zijn deze maanden ook erg handig, aangezien de insecten en vervelende muggen weer vrij spel hebben met dit warme weer.

Wacht niet langer en geniet ook van het comfort die Witte BV u kan bieden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.