Markiezen Specialist

markiezen specilistWitte BV bestaat al tientallen jaren (opgericht begin 20ste eeuw), hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring met zonweringen, zeker met Markiezen.

Bij Witte maken wij onze Markiezen namelijk zelf, deze worden met de hand op maat gemaakt en hierdoor wordt kwaliteit en vakmanschap altijd gegarandeerd.
Zo hebben we ook de beschikking over verschillende modellen buiten het standaard model, zoals het petmodel en het klapmodel.

U kunt dus stellen dat we een echte specialist zijn als het om markiezen gaat.

 

De Markies, uitgevonden eind 19de eeuw, geeft een gevoel van nostalgie, status, en romantiek. Ze werden vroeger veel gebruikt in de aristocratie.
Tegenwoordig sieren ze fantastisch aan oudere gebouwen, zoals prachtige herenhuizen en andere oude gebouwen, maar ze staan ook prachtig op nieuwe gebouwen.

Vaak denkt men dat een Markies te duur is, bijna onbetaalbaar zelfs, of veel duurder dan een standaard zonwering zoals een uitvalscherm.
Dit is echter vaak niet het geval. Zo kunt u bij Witte BV al een Handgemaakte Markies realiseren tegen een verrassend leuke prijs.

 

Laat u informeren, en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan, u zult aangenaam verrast staan!